Drukbezochte inloopavond De Groene Beemd Lithoijen

Op 19 juli jl. vond in gemeenschapshuis Avanti in Lithoijen een inloopbijeenkomst plaats. Bezoekers werden in een aantal stappen meegenomen in de laatste ontwikkelingen in woningbouwproject De Groene Beemd. Samen bouwen met toekomstige bewoners en omwonenden en het versterken en verbinden van de groene omgeving vormden de basis van het gepresenteerde plan.

Het plan, dat in nauwe samenwerking met Kernraad Lithoijen en gemeente Oss tot stand is gekomen, werd zeer positief ontvangen. Voor diegenen die niet aanwezig waren bieden RMD Projectontwikkeling B.V. en projectteam De Groene Beemd hierbij de mogelijkheid om de getoonde beelden alsnog te bekijken.

Zowel bezoekers van de inloopavond als geïnteresseerden kunnen via een korte enquête reageren op de beelden. Deze enquête kan tot en met zaterdag 31 juli a.s. worden ingevuld. Na de vakantieperiode, begin september, zullen wij de reacties en hoe deze verwerkt gaan worden in het plan delen via de projectwebsite. Klik op de button hieronder om de enquête te starten.

Enquête starten!